Enverifoam

EnveriFoam®

EnveriFoam® is een isolatiemiddel van een open structuur schuim en kan worden toegepast in bijvoorbeeld buitenmuren (spouwmuur), dakhellingen en holle plafonds.

EnveriFoam® wordt in vloeibare vorm ter plekke verwerkt en in de spouwmuur gegoten waarna het een schuim wordt welke niet plakt, niet zwelt na het verwerken en doordringt tot in de kleinste kieren en naden. Op deze manier wordt alles perfect afgedicht en wordt de meest ideale isolatiewaarde verkregen.Bij het verwerken van EnveriFoam® wordt gebruik gemaakt van lucht en niet van Cfk’s om op te schuimen. Daarnaast is EnveriFoam® waterafstotend, dampdoorlatend door de open-cel-structuur en geurneutraal. EnveriFoam® voldoet uiteraard ook aan de huidige brandweervoorschriften.

EnveriFoam® kan worden toegepast bij het (na-)isoleren en herstellen van spouwmuurisolatie. Via kleine gaatjes in de het voegwerk wordt EnveriFoam® in de spouw gegoten. Grootste voordeel hierbij is de sterke vullende eigenschap, ook bij smalle spouwbreedtes. Het schuim bereikt hierbij alle (ook de kleinste) holle ruimtes en vult deze volledig op waardoor de isolatie volledig homogeen is.

Vooral voor het herstellen van oude isolatie zoals glaswol en schuim , deze hoeft dan niet verwijderd te worden, is EnveriFoam® uitstekend geschikt. Herstel is veel goedkoper dan eerst de huidige isolatie te moeten verwijderen en daarna opnieuw te isoleren. 


                                                                                                           

EnveriFoamXD® is een opwaardering van het basis EnveriFoam®. De belangrijkste verschillen zijn; een nog betere isolatiewaarde en een nog langere levensduur.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten of wilt u graag vrijblijvend meer informatie? Offerte aanvragen